ΤΗΛΕΦΩΝΟ DELIVERY DELIVERY 210 99 42 345
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 10:00 - 23:00 / ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 6€

ΓΑΜΟΣ / ΒΑΠΤΙΣΗ / ΓΕΝΕΘΛΙΑ

ΤΟΥΡΤΕΣ ΓΑΜΟΥ

Η μέρα του γάμου σας είναι μια ξεχωριστή στιγμή, όχι μόνο για εσάς, αλλά και για τους καλεσμένους σας. Η τούρτα πρέπει να ξεχωρίζει, όχι μόνο στην γεύση αλλά και στην εμφάνιση, τονίζοντας  το γούστο σας και την φαντασία σας παράλληλα. Το Κοσμοπολίτικο Catering Patisserie αναλαμβάνει να σας προτείνει μεγάλη γκάμα πρωτότυπων σχεδίων για την τούρτα σας, αλλά και εντυπωσιακούς συνδυασμούς γεύσεων, που θα εντυπωσιάσουν όλους τους καλεσμένους σας!


ΒΑΠΤΙΣΗ

Η Βάπτιση του μωρού σας είναι από τις πιο γλυκιές αναμνήσεις των γονέων. Το Κοσμοπολίτικο Catering Patisserie θα φροντίσει τα γλυκά της βάπτισης να αφήσουν κι αυτά μία ανάμνηση σε εσάς και ιδιαίτερα στους καλεσμένους σας! Με πολλή μεγάλη ποικιλία γεύσεων και προτάσεις σχεδίων από λαχταριστά και εντυπωσιακά cupcakes…μέχρι προφιτερόλ, cheesecake, coronet (cookies- chocolate), mars…σε πολλά σχέδια και μεγέθη ατομικών μπολ!

Για τους θερινούς μήνες…και όχι μόνο! Διαθέτουμε ποδήλατο παγωτού, χωρητικότητας έως 5 γεύσεων, σε μεγάλη ποικιλία γεύσεων από την οποία επιλέγετε εσείς…Φρέσκο ιταλικό παγωτό παραγωγής μας, φτιαγμένο με μεράκι και πάντα με αγνά υλικά, φρέσκα φρούτα εποχής, χωρίς συντηρητικά και χρώματα, στην πιο προσιτή τιμή!

 

ΤΟΥΡΤΕΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ

Τα γενέθλιά σας αποτελούν ίσως την πιο όμορφη επετειακή σας στιγμή, δίπλα σε αγαπημένα πρόσωπα, οπότε η τούρτα σας πρέπει να είναι ξεχωριστή γευστικά, αλλά και εξωτερικά, διαμορφώνοντάς την με τον χαρακτήρα σας και τις συνήθειες σας. Το Κοσμοπολίτικο Catering Patisserie αναλαμβάνει να δημιουργήσει ακόμα και την πιο φανταστική σας ιδέα! Σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων (300 περίπου), σε σχήματα και σχέδια 3D. Θα σας καλύψουν απόλυτα.